DSCN0947

Ik durf mij eigenlijk pas sinds januari fulltime pensionado te noemen. Resoluut heb ik besloten mijn Gebeke & Netwerk uit te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Ik blijf wel werken als adviseur en consultant op levensloopbeleid, maar dat doe ik nu definitief samen met een jongere partner in haar bedrijf ShortWay-solutions. Sowieso een interessante generatiemix op dit beleidsterrein. Deze stap helpt mij verder op weg een inspirerend leefplan voor mijzelf voor de komende jaren te realiseren. Eerlijk gezegd voelt het nog wel alsof ik op een rotonde terecht ben gekomen en niet weet welke afslag ik moet nemen. Een blog maken is in ieder geval het nieuwe werken voor mij. Ik besef dat een blog pas werkt als je het deelt met anderen. Het zou mooi zijn als er een reisgezelschap ontstaat, dat met elkaar op weg gaat naar iets van fulltime pensionado zijn, of hoe je het ook noemen wilt.

Ik wil als een rattenvanger van Hamelen al fluitend voorop lopen met jong en oud in mijn kielzog.